Un produs Blogger.

Sarmale cu ciuperci de post

Sarmale cu ciuperci de post

Ingrediente:

  • 1-2 verze proaspate sau murate
  • 2 cesti de orez
  • 250g ciuperci
  • 4 buc ceapa
  • 3 buc rosii
  • verdeata ,cimbru ,bors , ulei ,sare ,piper

Mod de preparare


Se pregateste umplutura amestecand orezul spalat bine, ceapa taiata marunt si calita in ulei inainte, verdeata si ciupercile tocate si potrivind de sare si piper. In cazul in care varza este proaspata se opareste in putina apa cu sare si se adauga bors inainte de a pune sarmalele la foc. Daca varza este murata se spala bine si se eventual se lasa in apa la desarat. Cantitati mici de umplutura (1-2 linguri) se infasoara in cate o foaie de varza in asa fel incat acestea sa nu se desfaca ulterior. Se aseaza intr-o cratita si se pun la fiert in bors sau in apa o jumatate de ora dupa care se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si cimbru dupa gust. Se mai lasa la fiert sa scada si apoi se baga la cuptor un sfert de ora

Timp de preparare: 1 ora

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu