Spaghete cu sos de rosii simplu si rapid
Ingrediente:
o punga de spaghete,5 rosii (2 linguri pasta de tomate),4 catei de usturoi,3 linguri ulei de masline,2 cepe,sare,piper,busuioc,oreganoTimp de preparare: 30 min
Mod de preparare
Punem spaghetele la fiert in apa cu sare si lasma conform timpului trecut pe ambalaj.
Punem uleiul de masline la incins. In calim ceapa tocata marunt. Cand aceasta este calita bine se adaugam rosiile taiate cubulete. Daca folosesti pasta de tomate o vei stinge cu putina apa.
Adaugam usturoiul zdrobit si totul se lasam la foc mic cam 5-7 minute. La sfarsit condimentam cu sare, piper, oregano si busuioc. Acest sos il turnam peste spaghete si amestecam bine.
Spaghetete cu sos de rosii, se serveste imediat ce a fost facut.
Spaghetele isi pierd din aroma daca apuca sa se raceasca si vor fi mai uscate daca nu sunt consumate imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu