Un produs Blogger.

Gogosi pudrate de post

Gogosi pudrate de post

Ingrediente:

  • 700 gr faina
  • 1 cub mic drojdie
  • 150 ml lapte de soia pentru framantat
  • 3 linguri zahar pudra + pentru pudrat
  • 1 lingura si jumatate margarina Rama
  • 5-6 linguri suc de portocale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de lamaie,coaja rasa de portocala,ulei

Mod de preparare


Laptele de soia il punem putin pe foc cat sa fie putin caldut. margarina o mixam cu 3 linguri zahar pudra. intr-un bol punem faina( sa fie la temperatura camerei). presaram sare si zaharul vanilat. facem o gaura in mijlocul fainii,iar acolo punem drojdia,pe care o frecam cu o lingurita zahar inainte. o lasam asa 10 minute. apoi punem coaja rasa de lamaie si de portocala si sucul de portocala si le amestecam putin. adaugam si margarina Rama Maestro mixata si o incorporam. apoi incepem sa framantam cu laptele caldut,pana obtinem consistenta aluatului dorita. la urma punem un strop de ulei in maini si mai framantam cam 5 minute aluatul. il lasam la dospit,acoperit cu un prosop curat de bucatarie. presaram pe masa de lucru niste faina alba. rupem cate o bucata de aluat,dupa ce a stat la dospit,il intindem cu sucitorul,iar cu un pahar decupam gogosile. acestea le punem intr-o tigaie cu ulei incins. le intoarcem pe ambele parti sa se rumeneasca,iar cand le scoatem le pudram cu zahar.

Timp de preparare: 1 ora

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu