Ingrediente:
- 300 g macaroane
- 100 g sunca fiarta taiata felii
- 100 g cascaval
- 100 ml smantana
- 120 ml lapte
- 40 g unt
- 3 oua
- 1 rosie,1 legatura de busuioc,sare,piper macinat
Mod de preparare
Se clocoteste intr-un vas o cantitate suficienta de apa cu sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.
Se taie cubulete sunca si rosiile spalatae.Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt.Se da cascavalul pe razatoare.
Se strecoara si se scurg macaroanele.Se amesteca sunca, rosiile, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Se amesteca ouale, smantana,cascavall si laptele si se condimenteaza cu sare si piper.
Se unge cu unt un vas termorezistent.Se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascavalul.Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute
Timp de preparare: 40 min
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu