Paste cu carne tocata
Ingrediente:
1 punga de spaghete,750 gr 1 kg carne tocata,2 conserve de ciuperci,1 ceapa,cascaval sau parmezan,sos de rosii,1 legatura de patrunjel,condimenteTimp de preparare: 1 ora
Mod de preparare
Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana devine aurie; adaugam carnea si o lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugam ciupercile si condimentele. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs. Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, sosul de rosii, patrunjelul si cascavalul/parmezanul ras si le dam la cuptor 10 minute.
Pastele cu carne tocata se servesc calde si, dupa preferinte, cu smantana.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu